Over ons

Wie zijn we?

Johan en zijn vrouw Ria zijn het hoofd van “BCTS QualitY House Johan & Ria” te Sint-Jans-Molenbeek alsook van slagerij Andries in Ukkel.

Johan groeide op in Diksmuide, op de boerderij van zijn ouders. Nadat hij op zijn 18e afgestudeerd was liep hij nog 6 jaar stage in verschillende slagerijen en ging hij naar de cateringschool. Hij verruimde zijn kennis bij grote slagerijen in Brussel. Zo werkte hij samen met Ria enkele jaren bij “Boucher Elite Walter“ en bij “Andries”. Daar leerde hij artisanale fijne vleeswaren maken en er werd duidelijk gemaakt hoe belangrijk het is om te werken met kwalitatieve producten.

Na het opdoen van al die ervaring openden Johan et Ria in 1992 met trots hun eigen slagerij in Brussel. Dankzij de huisgemaakte fijne vleeswaren, de huisbereide maaltijden en vooral het vlees van eigen hoeve liet het succes niet lang op zich

In 2006 besloten ze slagerij “Andries”, waar ze eerder werkten, over te nemen. Dit zorgde voor uitbreiding van het klantenbestand en maakte het eveneens mogelijk de productiekosten te verlagen waardoor betaalbare prijzen gehandhaafd kunnen worden.

Onze slagerijen zijn misschien niet de goedkoopste maar kwaliteit heeft een prijs!

Ons team

Ons team

Johan & Ria en Andries zijn geen doorsnee slagerijen maar QualitY Houses waar de liefde voor het vak hand in hand gaan met de passie voor de producten. Een tiental medewerkers staan voor u klaar in onze werkplaatsen en slagerijen om u een ruime keuze aan vlees, vleeswaren, zelfbereide maaltijden en veel meer aan te bieden.

Om de liefde voor het vak over te brengen, aarzelen Johan en zijn team niet om hun kennis en ervaringen te delen met stagiairs. Zo was een de studenten in het verleden Hendrik Dierendonck samen met zijn vrouw.

Aarzel dus zeker niet om onze verkopers en slagers in onze 2 winkels te ontmoeten. Zij zullen u graag helpen op basis van uw wensen.

Onze passie

Trots op de meer dan 25 jaar ervaring selecteren Johan en zijn team dagelijks het beste en lekkerste vlees om optimaal te kunnen voldoen aan de eisen van de klanten.

Onze slagers waarderen elk stuk van het dier. Dagelijks worden de dieren uitgebeend en versneden om de zachtste en meest smaakvolle stukken aan u te kunnen voorschotelen.

Al onze medewerkers staan tot uw beschikking om u de beste stukken en de aangepaste gaartijden mee te delen ten einde een optimale tevredenheid te bekomen.

Onze passie

Onze leveranciers

De leveranciers van onze beide winkels delen dezelfde waarden: kwaliteit, smaak en vooral de passie voor hun beroep.

rundsvlees johan en ria

Het runds-en kalfsvlees is afkomstig van de boerderij van Johan zijn ouders in Diksmuide, West-Vlaanderen. Het vee wordt gevoed met verse voedergewassen en granen. Bovendien kunnen de dieren profiteren van de frisse Noordzeelucht. Gekweekt zonder antibiotica of hormonen wordt de combinatie van een malse en intense smaak verzekerd.

varkensvlees johan en ria

Het BRASVAR-varkensvlees geteeld in Nevele, Oost-Vlaanderen. Het betreft smakelijk en sappig vlees dat op een respectvolle en ecologische manier wordt geteeld. Door de diversiteit op de markt moest Johan die oude smaak van kwaliteitsvarkensvlees met authentieke smaken herwinnen. Om de herkomst van al onze zelfgemaakte worsten en vlees te ontdekken kan u terecht op www.BRASVAR.be.

lamsvlees johan en ria

Vervolgens is het lamsvlees afkomstig van een boerderij in Nederland. De beste Nederlandse lammeren worden geselecteerd om de kwaliteit van de aangeboden producten aan onze klanten te kunnen garanderen. Het is vers vlees dat onze winkels binnenkomt en absoluut geen vacuümvlees uit Engeland.

pluimvee johan en ria

Ten slotte komt het pluimvee van een boerderij die begrijpt dat kwaliteitsvlees vooral een dier is dat met respect wordt gekweekt. Gevoed met granen is de pluimvee in onze toonbank rijk aan Omega3. Bovendien worden ze droog en met de hand geplukt in tegenstelling tot de industriële batterijkippen.

Onze werkplaatsen

De producten die we gebruiken zowel voor huisgemaakte vleeswaren als voor catering worden zorgvuldig gecontroleerd en bereid zonder kleurstoffen of schadelijke conserveringsmiddelen. Dat smaakt men bij het proeven van onze producten. AMBACHT, PASSIE

De karkassen komen rechtstreeks vanuit het slachthuis onze werkplaatsen binnen. Zorgvuldig uitgebeend en versneden volgens de wensen van onze klanten behoudt ons vlees al hun smaken van in de toonbank tot op uw bord!

Onze kok past zijn recepten aan volgens de seizoenen en de verse producten die dan beschikbaar zijn. In onze keuken worden de recepten bereid die u in staat stelt snel en eenvoudig het voedsel te consumeren.

Al onze producten worden gemaakt en verwerkt in onze werkplaatsen in Sint-Jans-Molenbeek. Een deel van deze handelswaar wordt dagelijks per koelwagen naar de winkel in Ukkel vervoerd. Bij ons krijgt u gegarandeerd dagelijks verse huisbereide gerechten.

Powered by Connect24-7

Supported by Allin1POS